Главная страница Случайная страница Разделы сайта АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника |
💸 Как сделать бизнес проще, а карман толще?
Тот, кто работает в сфере услуг, знает — без ведения записи клиентов никуда. Мало того, что нужно видеть свое раписание, но и напоминать клиентам о визитах тоже.
Проблема в том, что средняя цена по рынку за такой сервис — 800 руб/мес или почти 15 000 руб за год. И это минимальный функционал.
Нашли самый бюджетный и оптимальный вариант: сервис VisitTime.⚡️ Для новых пользователей первый месяц бесплатно. А далее 290 руб/мес, это в 3 раза дешевле аналогов. За эту цену доступен весь функционал: напоминание о визитах, чаевые, предоплаты, общение с клиентами, переносы записей и так далее. ✅ Уйма гибких настроек, которые помогут вам зарабатывать больше и забыть про чувство «что-то мне нужно было сделать». Сомневаетесь? нажмите на текст, запустите чат-бота и убедитесь во всем сами! Vanilla cream pie
Combine 2/3 c. sugar, dash salt, 2 ½ T. cornstarch (5 T. flour), 1 T. flour in saucepan. Gradually stir in 3 c. milk. Cook over moderate heat until thickens. Boil 1 minute. Slowly stir ½ mixture into 3 beaten egg yolks. Pour back into hot mixture and boil 1 minute more, stirring constantly. Remove from heat and blend in 1 ½ t. vanilla and 1 T. butter. Cool and pour into pie shell or serve as pudding. VARIATIONS: Top with wh. Cream. Sprinkle with nuts or fresh berries.
PUMPKIN PIE 425* for 15 minutes and 350* for 45 minutes longer Mix: 2 eggs, ¾ c. sugar, 1 ½ c. pumpkin, 1 2/3 c. evaporated milk or cream, ½ t. salt, 1 t. cinnamon, ½ t. ginger. Pour into a 9” unbaked pie shell. Bake.
APPLE PIE 450* for 10 minutes, then 350* for 40 minutes Mix: 6 peeled and sliced apples, 3 T. flour, ¼ t. salt, ½ c. sugar, 1 t. cinnamon. Place in unbaked pie shell. Dot apples with 4 T. butter. Top with crust or crumb crust: CRUMB CRUST: ½ c. sugar, 1/3 c. butter and ¾ c. flour. Blend with 2 knives. Sprinkle on top of pie instead of a crust.
BASIC CAKE 350* for 25-20 minutes Mix together: 3 eggs, 1 c. sugar, 2 c. flour, 2 t. cinnamon, 1 t. salt, 4 t. baking pwd., 2 t. vanilla, 1 c. milk, 4 T. oil. Bake. FROSTING: Melt 2 T. butter Add: ½ c. sugar, 3 T. flour, 2 t. cinnamon BUSY DAY CAKE 350* for 25-30 minutes 1 1/3 c. flour, 2 t. baking powder, 2 t. cinnamon (optional), 2/3 c. sugar, 1 egg, ¼ c. butter, 1 t. vanilla, 2/3 c. milk, grated apple or two (optional). Bake.
WHITE CAKE 350* for 30 minutes Cream: 1 ½ c. sugar, ¾ c. butter, 2 eggs, 1 ½ t. vanilla, 1 t. salt. Add: 2 ¼ c. flour, 1 T. baking powder and 1 c. milk Pour into pan. Bake.
LAZY CAKE 350* for 20-30 minutes Beat 3 eggs well for 5 minutes with mixer. Slowly add 1 c. sugar. Add 1 c. flour, ½ t. salt and 1 t. vanilla. Pour into greased pan. If desired, slice apples or other fruit in bottom of pan and pour batter over fruit.
APPLESAUCE CAKE 350* for 35 minutes Mix together 1 egg with ½ c. butter, 1 c. applesauce, 1 t. vanilla. Add: 2 c. flour, 1 t. allspice or cinnamon, ¼ t. nutmeg, 1 t. baking soda, ½ t. ground cloves, ¼ t. salt, 1 c. brown sugar, ½ c. raisins. Pour into 8x8 pan.
CARROT CAKE 350* for 45 to 50 minutes Combine 1 ½ c. oil and 2 c. sugar. Add 4 well beaten eggs. Mix together 2 c. flour, 1 t. soda, 2 t. cinnamon, 2 t. salt. Add to egg mixture. Blend well. Stir in 1 t. vanilla, 3 c. grated carrots, 1 c. raisins and 1 ½ c. nuts. Pour into greased 9x13 pan. Bake. FROST with ½ c. butter, 100 g. cream cheese (Valio Viola), 1 lb. pwd. Sugar and 2 ½ t. vanilla
MAYONNAISE CAKE 350* for 30 minutes Beat together: 1 c. sugar, 1 c. mayonnaise, 1 c. water and 2 t. vanilla. Add 2 c. flour, 4 T. cocoa, 2 t. soda. Blend well. Pour into 9x13 pan. Bake.
TEXAS SHEET CAKE 375* for 25 to 30 minutes Heat 1 c. water, ¼ c. cocoa and 1 c. butter. Mix together 2 c. flour, ¼ t. salt, 1 t. cinnamon, 2 c. sugar, 1 t. soda. Add hot mixture. Blend well. Add 2 eggs, ½ c. buttermilk, 1 t. vanilla. Pour into greased pan. Bake. FROST with ½ c. melted butter with ¼ c. cocoa and 1/3 c. milk. Add 1 lb. pwd., sugar. Mix well. Frost cake while warm. ANOTHER: (Putnam) Combine 2 c. flour, 2 c. sugar, ½ t. salt, ½ t. cinnamon. Combine 2 sticks butter, 1 c. water and 7 T. cocoa and heat to boiling. Add to flour. Stir in 1 c. sour cream, 1 t. soda and 2 eggs. Add 1 t. vanilla. Pour into greased and floured jelly roll pan. 375* for 20-25 minutes. Add nuts if desired. Frost.
WACKY CAKE 350* for 35 to 45 minutes Mix together 3 c. flour, 6 T. cocoa, 1 t. salt, 2 t. soda, 2 c. sugar. Make 3 wells. Put 2 t. vanilla, 2 T. vinegar, ¾ c. oil in each well. Pour 2 c. water over all and mix just until blended. Bake in 9x13 pan.
BROWNIE PUDDING CAKE 350* for 40-45 minutes Combine 1 c. flour, 2 T. cocoa, ½ t. salt, ¾ c. sugar, 2 t. baking powder. Add ½ c. milk, 1 t. vanilla, 2 T. oil. Nuts, if desired. Put in pan. Sprinkle over top a mixture of ¼ c. cocoa and ¾ c. sugar. Pour 1 ¾ c. water over all. Do not stir. Bake.
|