Главная страница Случайная страница Разделы сайта АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника |
💸 Как сделать бизнес проще, а карман толще?
Тот, кто работает в сфере услуг, знает — без ведения записи клиентов никуда. Мало того, что нужно видеть свое раписание, но и напоминать клиентам о визитах тоже.
Проблема в том, что средняя цена по рынку за такой сервис — 800 руб/мес или почти 15 000 руб за год. И это минимальный функционал.
Нашли самый бюджетный и оптимальный вариант: сервис VisitTime.⚡️ Для новых пользователей первый месяц бесплатно. А далее 290 руб/мес, это в 3 раза дешевле аналогов. За эту цену доступен весь функционал: напоминание о визитах, чаевые, предоплаты, общение с клиентами, переносы записей и так далее. ✅ Уйма гибких настроек, которые помогут вам зарабатывать больше и забыть про чувство «что-то мне нужно было сделать». Сомневаетесь? нажмите на текст, запустите чат-бота и убедитесь во всем сами! Beef stew
Brown 1 to 2 lbs. beef chunks in 2 T. oil. Add water to clean pan. Put meat, water, 1 whole onion, 1 whole carrot, 1 can tomatoes, 4 to 5 c. water, 2 bay leaves. Boil. Cover. Simmer 3 to 6 hours. One hour before dinner remove onion and carrot and add: 4 cut up potatoes, 2 sliced carrots, 2 t. salt, ½ t. thyme, garlic and pepper. Mix 1/3 c. flour with cold water and add to thicken stew.
CHILI Brown 1 lb. ground beef, 1 c. ch. onion. Add 3 cans kidney beans, 2 T. sugar, 2 t. garlic powder, 1 t. salt, 2 cans stewed tomatoes, 2 T. chili pwd., 2 T. vinegar. Simmer 45 minutes. Add corn or green pepper if desired. ANOTHER: Cook 2 c. raw beans, ch. onion, 1 can tomatoes, 1 T. chili powder, s& p, 1 t. cumin, 1 lb. hamburger. Simmer 15 minutes. Top with grated cheese and onions ANOTHER: Brown 1 lb. ground beef. Add 1 c. ch. onion, ½ green pepper ch. Cook. Drain. Add 4 cans beans with liquid, 2 liters tomato juice, 1 can whole tomatoes, crushed, 2 – 3 t. salt, ½ t. cumin, 3-4 T. chili powder. Simmer 1 hour
BEAN SOUP Cook 2 c. beans. 1 ch. onion, 1 grated carrot, 2 c. ch. ham, s& p, 2 T. ketchup or tomato juice. Simmer 20 minutes.
MINESTRONE Put in pot: 2 c. canned tomatoes, 3 c. water, 1 beef bouillon cube, 1 c. tomato sauce or ¼ c. ketchup, 2 diced carrots, other veg (cabbage, green beans), 1 ch. onion, s& p, 2 c. cooked beans or 1 can kidney beans, ½ t. basil, ¼ t. oregano, 1 T. parsley, 1 clove garlic, 1 t. sugar, a little cooked hamburger. Simmer. Boil to add 1 c. macaroni. Cook for 10 more minutes.
WHITE BEAN SOUP Fry 1 ch. onion in skillet. Add 1 can white beans with liquid. Add bouillon cube and several cups of water and basil. Add vegetables if desired. Serve when hot.
CABBAGE PATCH STEW Brown ½ lb. ground beef with 1 ch. onion. Drain fat. Add 2 c. water, 2-3 c. ch. cabbage and salt and pepper to taste. Simmer 15 minutes. Add 2 cans kidney beans, 1 T. Worcestershire sauce, 2 t. chili pwd., 2 T. sugar. Simmer 45 minutes.
FRENCH ONION SOUP Fry several large sliced onions until golden. Add bouillon cube and water. Simmer 30 minutes. Serve over cubed French bread. Top with grated cheese.
BASIC TOMATO SOUP 2 liters tomato juice, 1 T. sugar, 1 T. chicken bouillon, 3 c. water, 2 T. taco seasoning or chili powder. Bring to boil. Serve hot or cold. Good with grilled cheese sandwiches.
TOMATO SOUP Saute 4 cloves ch. garlic in 2 T. butter for 2 minutes. Add 2 T. paprika. Stir in 1 ½ kg. tomatoes mashed or 3 lg. cans tomatoes, 8 c. water, 1 veg. bouillon cube or chicken, 3 T. tomato paste. Bring to simmer 10-15 minutes. Remove from heat. Add pinch cayenne, s& p, 1 t. lemon juice Chill or serve hot. Add herbs, herbs (parsley, basil, marjoram, thyme, dill) just before serving. Serve with sour cream. ALTERNATE: Decrease water to 2 c. for sauce to serve with breadsticks.
|