Главная страница Случайная страница Разделы сайта АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника |
💸 Как сделать бизнес проще, а карман толще?
Тот, кто работает в сфере услуг, знает — без ведения записи клиентов никуда. Мало того, что нужно видеть свое раписание, но и напоминать клиентам о визитах тоже.
Проблема в том, что средняя цена по рынку за такой сервис — 800 руб/мес или почти 15 000 руб за год. И это минимальный функционал.
Нашли самый бюджетный и оптимальный вариант: сервис VisitTime.⚡️ Для новых пользователей первый месяц бесплатно. А далее 290 руб/мес, это в 3 раза дешевле аналогов. За эту цену доступен весь функционал: напоминание о визитах, чаевые, предоплаты, общение с клиентами, переносы записей и так далее. ✅ Уйма гибких настроек, которые помогут вам зарабатывать больше и забыть про чувство «что-то мне нужно было сделать». Сомневаетесь? нажмите на текст, запустите чат-бота и убедитесь во всем сами! Fried pasta
Boil pasta. Saute frozen or fresh vegetables. Add pasta to pan. Add spices to taste and pour in 4 or 5 eggs. Cover and cook eggs. Stir often.
CURRIED RICE Melt 3 T. butter, add 1 ch. onion. Cook 5 minutes. Add 1 c. uncooked rice and stir to coat with butter. Add 2 c. chicken or beef broth, 1 t. curry and ¼ c. raisins. Bring to boil. Simmer 20 minutes.
ENCHILADA SAUCE Heat 4 c. tomato juice. Add 1 or 2 cans tomato paste and 1 T. sugar. Stir. Make 1 T. cornstarch (or 2 T. flour) paste with cold water. Add to juice and stir to thicken. Add 1 t. oregano, 1 t. cumin, 1 t. chili pwd., 1 t. paprika, 1 t. basil. Let simmer 3 minutes. Makes 1 quart. Stores well. ZUCCHINI ENCHILADAS 350* for 30-50 minutes, 50 minutes if cold Heat 2 ½ cups prepared Enchilada Sauce with 1 can diced tomatoes. Dip tortillas (12) in sauce to soften about 10 seconds. Fill each tortilla with 1/3 c. shredded zucchini and 2 T. cheese. Roll loosely around filling. Arrange seam down in a single layer in ungreased shallow baking dish. Press together to fit. Cover with remaining sauce and sprinkle with cheese. Refrigerate or bake. Heat until hot and bubbly. Serve with cooked mashed beans or rice and sour cream. Spicy meat mixture can be used instead of zucchini.
SALADS
RANCH DRESSING MIX 1 c. mayonnaise, 1 c. buttermilk (or 2 c. sour cream for dip), powdered onion, powdered garlic, paprika, salt and pepper
SIMPLE SALAD DRESSING Combine: 1/3 c. vinegar, 2/3 c. olive oil or other, pinch salt, pinch sugar, pinch pepper, herbs like oregano, basil, dill, parsley. Shake. OR (WALL) ¼ c. sugar, 1/3 c. oil, ¼ t. salt, 1/3 c. cider or red wine vinegar, dash Worcestershire sauce.
THOUSAND ISLAND DRESSING Mix and chill: 2 ½ c. mayonnaise, 1/3 c. honey or sugar, 1 T. vinegar, ¼ t. garlic powder, 2 T. ketchup ½ t. salt, 1 t. salad herbs (Vegeta)
EASY SALSA Heat: 1 large can crushed tomatoes, few drops Russian vinegar, ½ c. ch. onion, 1 t. oregano or Italian seasoning, 1 t. sugar, ½ - 1 t. chili pwd., 1 minced clove garlic. Chill. Use as salsa or picante sauce.
FRESH SALSA Stir until well blended. 5-6 cups finely ch. fresh tomatoes, 1-2 ch. green peppers, 1 clove minced garlic, ½ t. salt, ½ t. chili powder, 1 large ch. onion, 2-3 c. ch. cucumbers, ¼ t. pepper, 1 T. lemon juice. Ch. veg. fine. Store in refrig. Pour off liquid as it settles. Use in 1 week.
SALSA 1 bunch ch. cilantro, 1 bunch ch. green onions, 3 med ch. red onions, 3 kg. diced tomatoes, 4 cloves fresh garlic, 2 ch. bell peppers, 4 hot peppers, 2 t. salt, ½ t. black pepper, ½ t. red pepper, 3 t. Russian vinegar, 140 grams tomato paste.
CRAB FINGER SALAD Mix together: diced crab fingers, cooked rice, diced hard cooked eggs, corn, finely diced onion, dill, cilantro, parsley, s& p, mayonnaise to hold together
|